S&R ontvangt cheque van Lionsclub Katwijk

Tijdens het jaarlijkse Lions Katwijk golftoernooi ontving Gijsbert Remmelzwaal, voorzitter van de Stichting Sport & Recreatie Gehandicapten een cheque van € 10.000,- van Lionsclub Katwijk.

Op het golfcomplex van Golfclub Rozenstein werd voor de vierde maal het fundraising golfevent gehouden. Samen met Lions Wassenaar Duin en Lions Voorschoten vlietlanden genoot Lionsclub Katwijk van de grote gastvrijheid van deze golfclub. Het waren de deelnemende bedrijven uit de regio die door hun inschrijving ruim € 20.000,- bijeen brachten voor de diverse goede doelen. De Lions Wassenaar en Lions Voorschoten Vlietlanden doneerden hun deel aan respectievelijk Stichting Leergeld Wassenaar en Stichting Golf voor Gehandicapten.

Stichting Sport & Recreatie Gehandicapten Katwijk is voor de financiering van haar activiteiten sterk afhankelijk van subsidies, sponsors en donateurs. Juist nu de gemeente Katwijk de subsidies aan de verschillende organisaties heroverweegt is de bijdrage vanuit de Lionsculb Katwijk zeer welkom. De stichting organiseert allerlei sport en spel activiteiten voor de minder bedeelde medemens.

 

Bij de foto: S&R voorzitter Gijsbert Remmelzwaal (rechts) ontvangt de cheque uit handen van Lions voorzitter Henk Kreft.