Voetbal

FC Rijnvogels

In 1997 is een G-elftal opgericht bij voetbalvereniging De Rijnvogels (voorheen KRV). Met veel plezier voetballen een aantal teams in competitieverband bij de KNVB.

Jongeren die al jaren met elkaar voetballen willen hun grenzen verleggen. Waar jaren geleden het accent lag op meedoen is belangrijker dan winnen, ligt dit nu steeds meer op het goed presteren in de competitie, ofwel de wedstrijd winnen.Voorop blijft natuurlijk staan dat de voetballers plezier hebben in het spel.

Mocht u telefonisch contact willen opnemen met de coördinator van het G-voetbal, bel dan met Bert van den Eijkel op 06-51823455. www.fcrijnvogels.nl

Er is weer ruimte in een aantal teams.
Spelers vanaf 5 jaar zijn van harte welkom.


VV Katwijk

Sinds 2011 kunnen kinderen met een verstandelijke beperking ook bij VV Katwijk komen voetballen. Momenteel bestaat het team uit jongens en meisjes tussen de 7 en 12 jaar.

Elke woensdagmiddag trainen zij een uurtje om 15.30.

Aanmelden kan via Sandra van der Plas (0714027524 of via pisanira@casema.nl of Annemarie de Vreugd (0615266180 of fam.devreugd@live.nl

 

Quick Boys

Quick Boys wil gehandicapte spelers graag de mogelijkheid geven om deel te nemen aan een G-competitie.

Wanneer je een verstandelijke en/of lichamelijke handicap hebt ben je van harte welkom op ons mooie sportpark Nieuw Zuid. Als G-speler heb je de mogelijkheid om wekelijks een keer te trainen. Daarnaast speel je op zaterdag een wedstrijd tegen andere G-teams. Onze trainers leren jou graag de Quick Boys-manier van voetballen aan. Je team heeft ook een elftalbegeleider die alles regelt. Zo kun jij helemaal met voetbal bezig zijn.

Quick Boys is op zoek naar trainers en begeleiders voor het G-team.

Geïnteresseerde kunnen zich melden bij Cees Haasnoot, 06-51188370 of ceeshaasnoot@quickboys.nl